Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Barbecue

Zon, zomer, vakantie: barbecue

De zon schijnt, het kwik loopt op en u heeft vakantie of lekker weekend. Tijd om de barbecue weer eens aan te steken! Your Choice Catering Apeldoorn vindt het eigenlijk jammer dat een barbecue alleen in de zomer gehouden wordt. Daarom kunt u door ons het hele jaar een barbecuefeest laten verzorgen. Barbecueseizoen is het bij ons namelijk het hele jaar!

De smaak van kolenbarbecue

Of toch liever het gemak van de gasbarbecue? Voor ons is er geen verschil: onze gegrilde barbecueproducten worden door ons perfect op smaak en op temperatuur geserveerd. Voor de echte fanaten hebben wij de kolenbarbecue en voor degene die liever het comfort van de gasbarbecue ervaart, hebben wij de juiste barbecue. Your Choice Catering Apeldoorn maakt uw barbecuefeest tot een culinaire belevenis en dat al voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak en regel een smulfestijn dat voor herhaling vatbaar is.

Barbecueën zoals u dat wilt

Er zijn barbecuefans die het grillen tot een kunst hebben verheven. Kunst met een hoofdletter 'K', welteverstaan. Maar voor die fans hebben we nieuws: met een barbecue van Your Choice Catering Apeldoorn is er geen kunst aan. We leveren al onze verse producten, vlees, vis en vegetarisch, kant-en-klaar aan. De BBQ pakketten die wij hebben samengesteld zijn speciaal geselecteerd om ht u makkelijker te maken, maar als u een ander assortiment wilt, is dat geen probleem. Heeft u een examenfeest, verjaardag of een teamevent? Dan zorgen wij voor de barbecue die daar het best bij past. Precies afgestemd op het gezelschap, het tijdstip en uw budget.

Onze selectie BBQ pakketten

In alles wat we bij Your Choice Catering Apeldoorn doen, zetten we de wensen van onze klanten op nummer 1. De selectie die wij hebben gemaakt in onze barbecuepakketten zijn evenwichtig en gevarieerd, maar als u desondanks iets anders wilt bestellen, is dat uiteraard altijd mogelijk. U bepaalt zelf wat er uiteindelijk op uw bordje en dat van uw gasten belandt. Kijk hier voor onze drie barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Vers, sappig en lekker

Barbecue zoals het hoort: vlees, vis, vegetarisch, wij kunnen de smakelijkste spiesen, de sappigste steaks en de meest verse salades en sauzen voor u bereiden. Gevarieerd en huisgemaakt, we beschikken over een topteam dat gebruik maakt van de heerlijkste marinades en speciale sauzen. En heeft u nog materialen nodig zoals sfeerverlichting en partytenten? Ook die kunt u bij ons huren. Kijk voor meer informatie over het huren van deze spullen op onze pagina 'materialen'.

Barbecue als belevenis

Your Choice Catering Apeldoorn maakt van elk barbecuefeest een belevenis. Van die belevenis is het eten slechts één onderdeel; de sfeer, de drank, het nagerecht, het lekker lang tafelen, het zijn allemaal stukjes van het totaalplaatje. Laat ons dat totaalplaatje voor u verzorgen en u hoeft alleen nog maar te genieten!
Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug!