Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"



Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Walking dinner

Het walking dinner gaat als een lopend vuurtje door cateringland. Your Choice Catering Apeldoorn merkt dat het concept van een diner dat met je meeloopt, erg aanslaat bij allerlei feesten en events. Een walking dinner past zowel bij huwelijksfeesten, recepties en jubilea als bij zakelijke netwerkbijeenkomsten. Is het walking dinner nieuw voor u? Wij leggen u graag uit wat het inhoudt en wat het voor uw feestelijke gelegenheid zou kunnen betekenen.

Eten terwijl u rondloopt

Your Choice Catering Apeldoorn hoort geregeld dat mensen het jammer vinden als ze tijdens een diner niet met iedereen hebben kunnen praten omdat ze op een vaste plek zaten. Met een walking dinner is dat verleden tijd. De gerechten bewegen namelijk met u en uw gasten mee. Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we een drietal mogelijke walking dinner arrangementen voor u samengesteld. Die pakketten zijn echter op uw verzoek te wijzigen, want smaken verschillen en het budget meestal ook!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Dineren en netwerken

Onze ervaring is dat u met een walking dinner dat bestaat uit acht gangen voldoende heeft om iedereen van elk gerecht voldoende te kunnen laten proeven. De menukeuze wordt in onderling overleg met u afgestemd op het gezelschap, dieetwensen, de aard van de festiviteit en uw budget. Your Choice Catering Apeldoorn laat haar keukenbrigade de gerechten ter plekke vers bereiden en op handzame bordjes uitserveren. Zo kunt u gezellig netwerken en eten tegelijk. Een culinair feest met een dynamisch tintje dus!

Walking dinner in de praktijk

Zes à acht gangen bieden uw gasten een complete maaltijd die bestaat uit fraaie gerechten die (deels) op locatie door onze kok worden bereid. Your Choice Catering Apeldoorn vindt een gedegen voorbereiding en flexibiliteit aan onze kant van het grootste belang. We nemen geen genoegen met ingrediënten die onder de maat zijn; onze producten zijn vers en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat laatste geldt ook voor de manier waarop de borden worden opgemaakt en aan uw gasten gepresenteerd. Mist u op uw feestlocatie benodigde keukenapparatuur of heeft u helemaal geen keuken ter beschikking? Dan nemen we die gewoon mee, net als het serviesgoed, bestek en servetten.

Compleet drankenarrangement

Your Choice Catering Apeldoorn zorgt graag voor een totale verzorging. We houden ons niet alleen bezig met de culinaire kant van een walking dinnern, maar ook met de materialen, de styling en natuurlijk de drankjes. Het speciale drankenarrangement is voor u een goede manier om uw walking dinner compleet te maken. Voor de actieprijs van € 7,50 per persoon, all-in, kunt u gedurende drie uur genieten van onbeperkt bier, wijn en fris. U hoeft zich dan verder nergens meer om te bekommeren en weet vooraf wat u moet betalen!

Een walking dinner - de kosten

De prijs-kwaliteit verhouding van een walking dinner is zeer voordelig. Hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs, precies zoals wij dat onze klanten graag aanbieden. Afhankelijk van menukeuze, grootte van het gezelschap en eventuele materialen, kunt u rekenen op een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon. Bent u van plan een walking dinner te houden of wilt u meer gedetailleerde informatie? Bel of mail ons dan nu meteen, want onze prijsopgaven verplichten u tot niets.

Your Choice Catering Apeldoorn verheugt zich op u!
Ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489

Of u vult onderstaand contactformulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.