Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Entertainment

Entertainment hoort er bij een feestelijke gelegenheid altijd bij, of het nu een privé- of een zakelijk event betreft. Voor muziek, een toneel, cabaret en kinderanimatie bent u bij Your Choice Catering Apeldoorn aan het goede adres. Niet alleen de culinaire kant verzorgen wij tot in de puntjes, maar ook alle andere faciliteiten zijn bij ons in goede handen. Een live band, cabaret act of een clown voor de kleintjes; het is voor ons geen probleem. Maak van uw familiereünie of uw personeelsdag een gezellige aangelegenheid door ons de activiteiten en de muzikale omlijsting te laten regelen. Zo bent u verzekerd van een geslaagd feest voor iedereen!

De sfeer bepaalt u zelf

Your Choice Catering Apeldoorn organiseert uw feest zoals u dat wilt. Individuele aandacht en persoonlijke zorg maken ons aanbod speciaal. Wij maken uw feest in opzichten een belevenis, want we passen de menukeuze, het drankenaanbod, het entertainment en de styling naadloos aan op uw vraag. Pro-actief en professioneel vanaf de voorbereiding tot en met de afwas beschouwen we uw feest of event als een totaalplaatje. Ons team is niet alleen geschoold en ervaren, maar ook betrokken. Die toewijding ziet u terug in de manier waarop wij invulling geven aan onze catering en stylingdiensten. Wilt u uw receptie opluisteren met een zangduo? Of heeft u voor uw feest een grote funkband nodig? Misschien wilt u bijzondere aandacht besteden aan de kids door een goochelaar of een clown aan te laten treden. Ons netwerk maakt het mogelijk dat we in allerlei vormen van entertainment kunnen voorzien, van een smartlappenzanger tot en met een hardrock band en alles wat daar tussenin zit. Laat ons vooral weten wat u wilt en wij gaan voor u aan de slag!

Live muziek en meer

Live muziek geeft elk feestje iets extra's. De sfeer wordt voor een groot deel bepaald door de muziek die te horen is. Maar muziek is niet het enige waar u aan moet denken als u een feestje geeft. Wat te denken van een spelletje boerengolf of een andere groepsactiviteit? Misschien wilt u uw feest wat extra cachet geven door een cabaretprogramma op maat te laten verzorgen. Zo maakt u van uw teambuilding een echt waardevolle belevenis. Bel of mail ons als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn en we staan u met raad en daad terzijde. Originele ideeën hebben wij in elk geval te over!

Personal touch

Your Choice Catering Apeldoorn houdt van de personal touch in haar dienstverlening. Heldere communicatie vinden wij erg belangrijk. De afspraken die wij maken, leggen we vast in een checklist waar we ons nauwkeurig aan houden, want afspraak = afspraak! We nemen u alle facilitaire zaken met plezier uit handen: de hapjes, de drank, het entertainment, de styling en de materialen. Zo weet u zeker dat uw feestelijke gelegenheid niet in het water valt!

Met de ervaring die wij tijdens de afgelopen twintig jaar hebben vergaard, kunnen we niet alleen putten uit een ruime ervaring, maar hebben we ook een behoorlijk netwerk opgebouwd waaruit we kunnen putten. Dat maakt ons aanbod uitgebreid en het geeft ons de mogelijkheid om u een scherpe prijs te kunnen bieden voor al onze concepten.

Een prijsopgave of een advies verplicht u uiteraard tot niets. Bel ons gratis telefoonnummer 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!