Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Apeldoorn zorg voor een bedrijfsfeest waar u en uw gasten nog heel lang met plezier op terugkijken. Viert u uw jaarlijkse personeelsfeest of is uw onderneming jarig? Misschien heeft u een fusie achter de rug en wilt u dat feit vieren met oude en nieuwe collega's. Voor het volledig organiseren van uw bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen niet alleen de gastronomische kant, maar als u dat wilt, boeken wij ook het entertainment en voorzien we u van de partymaterialen die u nodig heeft. Als u ons uw bedrijfsfeest toevertrouwt, hoeft u zich nergens meer om te bekommeren. U heeft het tenslotte al druk genoeg!

Volledig verzorgd

Volledig verzorgde bedrijfsfeesten en events zijn voor Your Choice Catering Apeldoorn gesneden koek. Professioneel en doortastend maken wij samen met u een plan dat we schriftelijk vastleggen in een afsprakenlijst. En bij ons geldt: afspraak is afspraak! De cateringconcepten die wij bieden zijn erg gevarieerd. Voor ieder soort bedrijfsfeest hebben wij een passend aanbod. Buffetten, walking dinners, barbecues en andere arrangementen zijn volledig aan de aard van uw feest en uw budget aan te passen. Bovendien zijn onze vakmensen in staat om eventueel ook te zorgen voor de muziek, de styling en de materialen. Wilt u een jazz orkest of een dance DJ? Geen enkel probleem! Ons netwerk is de afgelopen decennia dermate gegroeid dat wij gebruik kunnen maken van een heel scala aan contacten op het gebied van entertainment, decoraties, locaties en materialen.

Unieke bedrijfsfeesten

Voor Your Choice Catering Apeldoorn is geen enkel verzoek te gek en niets onmogelijk. Onze persoonlijke betrokkenheid bij uw feest zorgt voor een perfecte service, die onze bedrijfsfeesten tot een unieke gebeurtenis maakt. We beschikken over een gemotiveerd en getraind team dat ieder event beschouwt als een uitdaging en dat geldt ook voor uw feest. Een goede voorbereiding is het halve werk, vandaar dat we uitgebreid met u overleggen over ieder detail dat u door ons geregeld wilt zien. Onze jarenlange ervaring en expertise voorkomt bovendien dat u zaken over het hoofd ziet, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij alles tot in de puntjes organiseren. Uw feest is onze zorg en ons doel is het om alles tot in de perfectie te verzorgen. Zo zitten wij nou eenmaal in elkaar!

Bedrijfsfeest op maat

Your Choice Catering Apeldoorn organiseert al jarenlang bedrijfsfeesten en teamevents variërend van klein tot groot. Een hele dag feest compleet met activiteiten, animatie voor de kleine gasten, een barbecue of een walking dinner? Of een kleiner opgezet event met een minder groot gezelschap? Voor ons bestaat er geen grens aan wat wij voor u kunnen doen. Persoonlijke aandacht en service op maat staan bij ons centraal. Routineklussen kennen wij niet: alle opdrachten worden door ons met hetzelfde enthousiasme en dezelfde betrokkenheid verzorgd. Laat ons weten wat uw plannen zijn en wij bespreken samen met u hoe we die plannen gaan invullen. Uw bedrijfsfeest wordt in elk geval een zeer geslaagd event, daar kunt u op rekenen.

Gastvrij en warm

Professionaliteit gaat bij ons hand in hand met gastvrijheid en warmte. We laten zo weinig mogelijk aan het toeval over, ook de ontvangst van uw gasten niet. We staan met een glaasje prosecco klaar om iedereen van harte welkom te heten en ook voor het verdere verloop van het feest zijn wij verantwoordelijk. We zorgen zelfs na afloop voor het opruimen en afwassen. Your Choice Catering Apeldoorn regelt uw bedrijfsfeest van a tot z!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van bedrijfsfeesten? Bel of mail ons en u krijgt een advies en een prijsopgave op maat. U bent uiteraard tot niets verplicht!

Bel ons gratis nummer of vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. Graag tot ziens!