Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Bedrijfsopening

De opening van een nieuwe winkel of een nieuw bedrijfspand is zoiets als een geboorte. Your Choice Catering Apeldoorn helpt u graag om dat heugelijke feit te vieren. U begint een nieuwe onderneming of u breidt uw huidige bedrijf uit? Misschien gaat u na een verbouwing opnieuw open en wilt u uw klanten en uw personeel een feestelijke opening aanbieden. Allemaal redenen om eens flink uit te pakken en een gedenkwaardige bedrijfsopening door ons te laten organiseren!

Uw klanten in het zonnetje

Your Choice Catering Apeldoorn neemt u alle rompslomp ie de voorbereiding en de organisatie van een openingsfeest met zich mee brengt. In de meeste gevallen regelen wij de hapjes, de drank en de aankleding, maar u kunt ons ook inzetten voor het regelen van de muziek, de sfeerattributen en andere materialen. Tijdens uw bedrijfsopening zorgen we ervoor dat uw klanten een VIP behandeling krijgen en uitgebreid kennis kunnen maken met uw nieuwe bedrijf. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail gerust, wij maken met plezier tijd voor u!

Bedrijfsopeningen op maat

Het kan zijn dat uw bedrijfsopening op een ongelukkig moment is gepland omdat nog niet alles klaar is. Voor ons is dat geen probleem, want ons improvisatietalent kent geen grenzen. We luisteren goed naar uw wensen en passen ons aanbod aan de locatie, de aard van het bedrijf en het aantal gasten aan. Bovendien maken we van uw onderneming een feestelijk decor door de nodige ambiance te creëren met planten, bloemen, verlichting en andere sfeerelementen. Your Choice Catering Apeldoorn is meer dan catering alleen. Wij behandelen uw bedrijfsopening als een totaalconcept, waarbij u bepaalt welke onderdelen wij verzorgen. Maak een goede start en geef uw onderneming de opening die het verdient!

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons centraal. Standaardconcepten zijn bij ons niet standaard, want we maken van elk feest en ieder event een unieke belevenis. Het eten, de drank, de sfeer en de persoonlijke details vormen samen de ingrediënten voor een bedrijfsopening waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt.

Pannenbier:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Your Choice Catering Apeldoorn houden van tradities in een nieuw jasje. Wat te denken van een Hoogste Punt Viering als alternatieve bedrijfsopening?
Origineel, gezellig en ludiek, dat is een pannenbierfeest. Over de invulling van een dergelijke hoogste punt viering praten we uitgebreid met u, want we hebben een heleboel creatieve ideeën. Maar misschien wilt u zelf ook een suggestie doen. In Hollandse sferen kunt u een pannenbierfeest inkleden met bijvoorbeeld een Hollandse Haringparty of een winters snert en stamppotfeest. Heeft u een heus attractiepark gepland op de dag van uw bedrijfsopening? Materialen zoals partytenten, springkussens en een draaimolen regelen wij graag voor u. Uiteraard maken we een plan waarbij we alle aspecten meenemen, ook uw budget. Maak gerust een afspraak en wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten.

Bel ons gratis nummer: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.