Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Private dinners

Een privé diner

Een private dinner, of in gewoon Nederlands: een privé diner, dat is nu binnen handbereik bij Your Choice Catering Apeldoorn. Wij laten u genieten van een sterrenmenu in de vertrouwde omgeving van uw eigen huiskamer of een andere locatie van uw keuze. Onze kok neemt voor even uw keuken over en legt u met zijn keukenbrigade in de watten terwijl u gezellig aan tafel kunt blijven zitten.
Wilt u iemand die u lief is eens echt verrassen? Geef hem of haar dan eens een private dinner cadeau! Wij beloven u dat een dergelijk cadeau altijd in goede aarde valt. En het mooie is: u heeft er zelf ook nog iets aan!

Eten, praten en genieten

Your Choice Catering Apeldoorn maakt mogelijk dat u met uw favoriete gezelschap aan uw eigen tafel zit te praten terwijl in de keuken de smakelijkste gerechten het licht zien. Eten, praten, genieten van lekkere wijn, dat klinkt u vast als muziek in de oren! Op uw gemak, ongedwongen tafelen alsof u in een sterrenrestaurant zit, dat is een droombeeld dat uitkomt. Hoe uw private dinner er uitziet is aan u. De menukeuze, de wijn, de decoraties, u bepaalt het allemaal zelf. En wilt u graag verrast worden door de kok? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We bespreken uitgebreid met u wat uw wensen zijn, hoe groot het gezelschap is, hoeveel gangen u geserveerd wilt krijgen en wat uw budget is. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan daarbij voorop.
Verse producten, pure ingrediënten en een heleboel passie, dat is wat wij in een private dinner stoppen. Voor de aankleding en de ambiance hoeft u ook niet zelf te zorgen, dat nemen wij voor onze rekening. En vanzelfsprekend mag een goed glas wijn bij een private dinner niet ontbreken. Onze sommelier selecteert de beste wijn bij elke gang en houdt bovendien rekening met uw persoonlijke wijn voorkeur. Your Choice Catering Apeldoorn maakt van uw private dinner een smulavond waar u - samen met uw gezelschap - nog lang van nageniet. Wilt u weten of een private dinner bij u of uw vrienden thuis mogelijk is? Bel ons voor een vrijblijvend aanbod op maat en u zult verrast zijn over wat er allemaal kan!

Menu inpressie        

Wat kost een privé diner?

Minder dan u denkt, dat weten wij zeker! Your Choice Catering Apeldoorn kan u voor een luxe thuisdiner een zeer redelijke prijs bieden omdat we in ons netwerk de beste leveranciers hebben met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bij de kosten zijn bovendien de dranken, de decoraties, de tafellopers, het servies en het bestek inbegrepen. En terwijl u geniet van het eten, de drankjes en uw gezelschap, zorgen onze kok en zijn mensen voor het bereiden van het menu, het serveren ervan en voor het opruimen na afloop. De rommel in de keuken zal u deze keer een zorg zijn, want wij zorgen dat na afloop alles weer picobello in orde wordt gemaakt. Vandaar dat u na het toetje en de koffie niet als laatste gang het schoonmaken van de keuken krijgt voorgeschoteld. Onze topmedewerkers bereiden alles tot in de puntjes voor en laten ook tijdens het diner zien dat hun passie voor eten heel ver gaat. Zo krijgt u niet alleen van de sommelier de nodige informatie over de wijn, maar de kok vertelt u op een enthousiaste manier wat voor lekkernijen hij voor u in petto heeft.
Wij verzorgen een private dinner voor een gezelschap vanaf 8 personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. In onderling overleg beslissen we hoeveel gangen u wilt krijgen en ook uw wensen ten aanzien van de inhoud van het menu. Samen maken we van het private dinner een privé feestje dat u nog heel lang zal heugen!

Keukenbrigade

Your Choice Catering Apeldoorn is een cateringbedrijf met een bourgondische inslag. Eten is voor ons nooit zomaar eten. Eten doe je met al je zintuigen, niet alleen met de smaakpapillen in je mond. U bestelt bij ons tenslotte niet zomaar een af ander afhaalgerecht! U proeft ons eten met uw tong, uw neus en uw ogen. De gerechten worden gepresenteerd op een manier die oogstrelend is en de informatie die u krijgt tijdens het diner geeft het private dinner extra cachet.
En een praktisch puntje: heeft u niet alle keukenapparatuur ter beschikking die de kok nodig heeft? Dan nemen we die eenvoudigweg mee. Heeft u helemaal geen keuken op de locatie van het private dinner? Ook dat is geen probleem: een mobiele keuken behoort ook tot onze mogelijkheden.

U ziet het: Your Choice Catering Apeldoorn is niet voor één gat te vangen!

De amuse die u en uw gasten bij het begin van het private dinner krijgen aangeboden gaat op onze kosten. Zo start uw private dinner altijd goed...

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u er al zin in heeft, maar dat u graag meer wilt weten over ons private dinner concept of een van de andere catering arrangementen. In dat geval belt u ons of stuurt u ons een mail. We staan met alle plezier klaar om antwoord te geven op al uw vragen!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.