Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Apeldoorn

Buffetten - ons aanbod

Your Choice Catering Apeldoorn heeft voor iedere gelegenheid, klein of groot, het passende buffet. Zowel voor een ongedwongen examenfeest als voor een zakelijke ontvangst kunnen wij het buffet leveren dat volledig is samengesteld naar uw wensen.
Onze buffetselectie is zeer uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Ondanks dat wij onze buffetten 'standaardbuffetten' hebben gedoopt, zijn ze absoluut niet standaard voor wat de inhoud betreft. En mocht u graag uw eigen buffet samenstellen? Dat vinden wij geen enkel probleem. De smaak van uw gasten, de aard van het feest en uw budget bepalen namelijk hoe uw ideale buffet er uitziet.

Buffet op maat

Your Choice Catering Apeldoorn levert op en top maatwerk, zeker waar het de buffetopstellingen betreft. Heeft u een groot gezelschap dat graag iets warms eet of volstaat een minder overvloedig aanbod? Wij houden bij alles rekening met wat uw wensen zijn en laten ons leiden door wat u wilt en hoeveel u wilt besteden. Ook voor een kleiner budget hebben wij vanzelfsprekend een buffet dat de kwaliteitstoets zonder meer kan doorstaan. Voor eventuele wijzigingen in de buffetten die wij standaard aanbieden, staan wij altijd open. We overleggen graag met u elk detail en bepalen dan wat uw ideale buffet gaat worden. Culinair zal uw feest in elk geval geslaagd zijn met een buffet van Your Choice Catering Apeldoorn!

Onze buffetten op een rij

Veel voor weinig, dat is zonder meer van toepassing op de buffetten van Your Choice Catering Apeldoorn. Voor elk gelegenheid en elke beurs bieden wij u een buffet dat daar perfect bij past. Voor kwaliteit hoeft u bij ons niet de hoofdprijs te betalen.

Klik op onze buffetten en laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Hoewel we bij Your Choice Catering Apeldoorn van verrassingen houden, doen we niet aan surprises in onze facturen achteraf. De prijzen voor de buffetten die u op onze site aantreft, zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Your Choice Catering Apeldoorn berekent ook geen kosten voor het servies, het bestek en de servetten.

Bel ons vandaag nog en bel gratis voor een professioneel, geheel vrijblijvend advies of een niet bindende offerte.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.