Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Bruiloften

Your Choice Catering Apeldoorn heeft een speciale band met huwelijksfeesten. Bruidsparen leven altijd intens toe naar hun grote dag en wij leven met ze mee. Trouwen doe je tenslotte niet elke dag! Maar wij zijn gelukkig niet alleen meelevend. Wij nemen jullie als bruidspaar allen rompslomp en geregel uit handen, zodat jullie je kunnen focussen op elkaar en op de gasten die jullie op het trouwfeest uitnodigen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Uitgangspunt is altijd dat we ons houden aan wat jullie wensen zijn. Een bruiloft met honderden gasten op een locatie met meerdere feestruimtes vergt een heel andere voorbereiding dan een intiem trouwfeest met een handjevol gasten op een romantisch kasteeltje. Wat jullie voorkeur ook is: Your Choice Catering Apeldoorn bezorgt jullie en jullie gasten een feest dat nog lang in het geheugen gegrift zal staan.

Trouwen in alle vrijheid

Op de trouwdag zelf is het de bedoeling dat het bruidspaar zich volledig kan overgeven aan de festiviteiten. Your Choice Catering Apeldoorn heeft de touwtjes in aanloop naar de grote dag stevig in handen, want een goede voorbereiding is het halve werk. We bespreken ruim van tevoren hoe jullie willen dat jullie bruiloft verloopt. Dat varieert van de locatie, de styling, de hapjes en de muziek tot en met de versieringen op tafel. Als wij zeggen dat we iets doen, doen we dat ook. Jullie hoeven niet bang te zijn dat we hier en daar een steek laten vallen; we maken een afsprakenlijst waar we ons precies aan houden zodat jullie trouwen op de manier die bij jullie past. Ons team is niet alleen zeer ervaren en professioneel, maar ook persoonlijk betrokken bij elk bruidspaar. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag ook echt de dag van jullie leven wordt!

Professioneel met de menselijke maat

Your Choice Catering Apeldoorn behoort tot de topcateraars in Nederland. Dat mogen we zonder overdrijven rustig zeggen. Twee decennia aan ervaring in ruim 70 vestigingen in Nederlandbewijzen dat elke dag opnieuw. Toch maakt ons dat niet gemakzuchtig, integendeel; wij beschouwen iedere bruiloft als de ultieme uitdaging om te laten zien dat we de beste zijn in wat we doen. En daar mogen jullie ons op afrekenen! Tijdens een huwelijksdag kan er van alles misgaan en wij garanderen jullie dat we tot het uiterste gaan om de dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken perfect te laten verlopen. Professioneel met de menselijke maat, dat zijn wij. Zeggen jullie 'ja' tegen ons, dan doen wij de rest!

Oefenen?

We weten dat er voor een huwelijksdag maar één kans is om het goed te doen. En die kans grijpen wij met beide handen aan. We beschikken over personeel dat getraind, geschoold en ervaren niet alleen dat doet waar het voor aangenomen is, met toewijding klaarstaat voor iedere gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld een speciale locatie of die ene DJ op het oog? Dan proberen wij dat voor je te regelen. En natuurlijk blijven wij bij alles wat we doen altijd netjes binnen het afgesproken budget. Verrassingen laten we namelijk liever over aan de gasten die op jullie feest komen!
En besluiten jullie ons de eer gunnen om jullie huwelijk door ons te laten organiseren en cateren, dan bieden wij jullie, de beide ouderparen en de getuigen een gratis proefdiner aan. Your Choice Catering Apeldoorn beschouwt dat als een gratis generale repetitie voor de grote dag zelf. Zo kunnen jullie dat alvast even oefenen!

Trouwen op jouw favoriete plek

Je hebt vast zelf bepaalde ideeën over de locatie voor je trouwfeest. We hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk aan contacten in de huwelijksbrancheo opgebouwd. Trouwen op jouw favoriete plek maken wij voor je mogelijk. Intieme, romantische locaties en grote, indrukwekkende plekken zoals kastelen en landhuizen behoren tot ons aanbod. Onze lijst is inmiddels zo uitgebreid dat wij ze niet allemaal hier kunnen laten zien. Heb je zelf een trouwlocatie in gedachten? Vraag je je af of die locatie geschikt is? Vraag het ons en wij geven je een professioneel advies!

Your Choice Catering Apeldoorn staat altijd tot je beschikking voor een vrijblijvende prijsopgave of een advies. Bel gratis of mail ons. Wij zeggen alvast volmondig "ja!" tegen jullie.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.