Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Apeldoorn - Recepties

Bij een goede receptie komt nogal wat voorbereiding en planning kijken. Het vergt vee meer kennis en ervaring dan je op het eerste gezicht denkt. Your Choice Catering Apeldoorn plant, regelt en organiseert uw receptie vanaf het eerste gesprek tot en met de schoonmaak na afloop. Ongeacht of de aanleiding voor de receptie een privé of een zakelijke kwestie is, wij nemen u alle organisatorische aspecten uit handen. Wat er ook gebeurt, Your Choice Catering Apeldoorn laat uw receptie gladjes verlopen!

Receptie met cachet

Your Choice Catering Apeldoorn maakt van uw receptie een sociale en culinaire belevenis. Onze arrangementen bevatten de heerlijkste hapjes, lekkere drankjes en alle ander zaken die bij het regelen van een receptie horen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het geschikte entertainment, decoraties en allerlei materialen. Wij geven uw receptie net dat beetje extra cachet.

Onze arrangementen

Ons team heeft voor u drie standaard borrelassortimenten uitgezocht. Dat betekent echter niet dat u gehouden bent aan deze standaardconcepten. Your Choice Catering Apeldoorn wijkt op uw verzoek met plezier af van ieder standaard concept als de omstandigheden daarom vragen. Wij beschikken over een topteam van vakmensen dat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Maatwerk in alles wat wij doen, dat is ons devies.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

De drank

Ons speciale drankenarrangement maakt van uw receptie een feest, dat weten we zeker.

Wat houdt dat drankenarrangement in? U profiteert van actieprijs van € 7,50 per persoon die wij hanteren bij ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Tijdens uw drie uur durende receptie kunnen u en uw gasten voor die prijs onbeperkt gebruik maken van ons drankenaanbod.

Drankenarrangement        

Aanvullende materialen

Mocht u voor uw receptie nog spullen nodig hebben zoals spreekgestoelte, een partytent of iets anders, dan regelen we dat - tegen een minimale meerprijs - graag voor u. Na afloop van de receptie ruimt ons team alles op en laten we de feestlocatie weer spic en span achter!

Materialen        

Getraind en professioneel personeel

Wij willen dat u tijdens de receptie nergens omkijken naar heeft. Dat doen we door u zoveel mogelijk letterlijk en figuurlijk uit handen te nemen. We zijn er trots op dat ons team bestaat uit vakmensen die zich getraind en professioneel in elk gezelschap als een vis in het water voelen.

Your Choice Catering Apeldoorn informeert u met plezier over onze receptieconcepten en alle andere cateringmogelijkheden. We nemen alle tijd om u uitgebreid te woord te staan en u een geheel vrijblijvend aanbod te doen. Aarzel niet en bel of mail ons vandaag nog. We verheugen ons op u!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Onze mensen staan voor u klaar!