Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Bedrijfscatering

Cateringservice is onze corebusiness en bedrijfscatering is daarbinnen een vak apart. Your Choice Catering Apeldoorn is zeer ervaren en deskundig als het gaat om het verzorgen van bedrijfscatering in verschillende vormen. Wilt u af en toe worden voorzien van een lunch of een warme maaltijd op de werkplek? Of zoekt u een structurele invulling van bijvoorbeeld uw kantine of uw bedrijfsrestaurant? Met kennis van zaken en een efficiënte manier van werken, zult u zien dat wiij in staat zijn om aan al uw wensen met betrekking tot bedrijfscatering te voldoen. Flexibel, breed inzetbaar en professioneel.

Pieken en dalen

Elke organisatie heeft periodes waarin het wat drukker is dan anders. Met onze bedrijfscatering concepten kunt u handig inspelen op die pieken en dalen. Your Choice Catering Apeldoorn past het aanbod naadloos op uw vraag en uw budget aan. Wilt u een dagelijkse gezonde lunch kunnen verstrekken aan uw medewerkers of heeft u af en toe een werklunch op kantoor? Misschien wilt u uw mensen een warme maaltijd aanbieden als er sprake is van onregelmatige werktijden of overwerk? Zowel op incidentele als op structurele basis zijn wij uw partner als het gaat om ontbijt, lunch of avondmaaltijd op de werkplek.
U kunt ons zelfs de exploitatie van uw bedrijfsrestaurant aan ons overlaten. Met ons team zorgen wij ervoor dat de voorstelling die u heeft ten aanzien van de catering op uw kantoor, fabriek of andere werklocatie, uitgevoerd wordt.

Dagelijkse bedrijfslunch

Prijsvoorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • serviesgoed

Let wel: dit is niet meer dan een voorbeeld van wat er mogelijk door ons geregeld kan worden. Mocht u een andere invulling willen of een ander prijskaartje aan uw bedrijfslunch willen hebben hangen, dan kunnen we in onderling overleg ons aanbod precies afstemmen op uw wensen. Onze service is maatwerk en onze benadering is puur persoonlijk. U krijgt wat u wilt tegen het best mogelijke tarief. Het assortiment dat wij aanbieden is zeer breed, waardoor wij voor iedere onderneming de geschikte bedrijfscatering in huis hebben. De kosten, het arrangement en de voorwaarden heeft u zelf in de hand. Net als de gezondheid van uw medewerkers!

Gezond eten en drinken

U wilt uw mensen zo gezond mogelijk met plezier aan het werk houden en Your Choice Catering Apeldoorn kan u daarbij helpen. Niet alleen spoort u uw mensen aan om te bewegen, maar een gezonde lunch hoort ook bij een gezonde leefstijl. Door uw personeel toegang te geven tot verse, gezonde producten, voelen ze zich energieker en worden ze productiever. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Wilt u meer weten over wat wij samen kunnen doen voor u en uw bedrijf op het gebied van bedrijfscatering, bel of mail ons dan vandaag nog. Uw personeel en uw organisatie zullen er alleen maar van profiteren.