Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Materialen

Wij verhuren geen materialen op zichzelf, maar uitsluitend als onderdeel van een cateringevent. Your Choice Catering Apeldoorn maakt van elke cateringopdracht een totaalplaatje waarbij materialen niet mogen ontbreken, vinden wij. Mogen wij uw receptie of uw bedrijfsfeest voor u organiseren? Dan kunt u bij ons ook terecht voor materialen zoals partytenten, statafels, geluidsinstallatie of springkussens. De materialen kosten u slechts een kleine meerprijs, los van de materialen zoals bestek en serviesgoed, want die zijn gratis bij ieder arrangement inbegrepen.

Materialen als extra service

Your Choice Catering Apeldoorn maakt uw feest compleet door niet alleen voor de culinaire kant te zorgen maar ook voor de bijkomende zaken zoals materialen, entertainment en styling. We bieden de materialen aan als extra service, zodat u uw feest helemaal aan ons over kunt laten. Wilt u tafelrokken, springkussens, partytenten of een complete cocktailbar? Dan regelen we dat graag voor u! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden die we hebben op materiaalgebied.

Feestlocatie

Styling en decoratie gebruiken we bij Your Choice Catering Apeldoorn om te zorgen voor sfeer en de nodige ambiance. Van elke locatie, een fabriekshal of een kasteel, maken wij een feestlocatie die precies past bij uw feest. Gepassioneerd als we zijn gaan we aan de slag met verlichting, partytenten, tafeldecoraties en andere versieringen. En heeft u een speciale sfeer in gedachten voor uw feest? Dan draaien wij onze hand daar niet voor om! Van een saaie kantine maken wij een skihut en van een kale bedrijfshal een nachtclub. Wij overleggen uitgebreid met u over wat u graag wilt en maken uw feest tot een onvergetelijke gebeurtenis!

Persoonlijke benadering

Your Choice Catering Apeldoorn hanteert een persoonlijke benadering bij alles wat wij doen. Uw ideeën en uw budget zijn voor ons leidraad bij de planning en de uitvoering. Afspraak is bij ons altijd afspraak en u hoeft geen moment bezorgd te zijn dat er zaken over het hoofd gezien worden. We maken van uw feest ook écht uw feest door individueel op uw wensen in te gaan. Heeft u een bepaald thema in gedachten voor uw verjaardag of uw personeelsdag? Wat u ook in gedachten heeft, ons team denkt flexibele en creatief met u mee over de verschillende opties. Een professionele aanpak met een personal touch, dat is wat wij u bieden.

Onze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een groot netwerk met leveranciers en entertainmentbedrijven waar wij uit kunnen putten. Dat is gunstig voor u, want wij kunnen u daardoor een prijs voor de materialen bieden die u nergens vindt. Maak van uw feest een spectaculaire gebeurtenis met alles erop en eraan. Bel of mail ons vandaag nog en wij maken het waar voor u!

Voor een impressie van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)