Facebook    Twitter
Your Choice Catering Apeldoorn Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Langeweg 49
7315 CR Apeldoorn
tel. 055 - 7440068
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Apeldoorn - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Apeldoorn maakt van elk event en elk feest een belevenis. Bij onze cateringconcepten kunt u zelf steeds kiezen voor de invulling op het gebied van het eten, het drinken en alle andere onderdelen. Heeft u al eens gedacht aan een wijnproeverij tijdens een feestelijke bijeenkomst met vrienden, familie of zakenrelaties? Kennismaken met wijnen onder het genot van een hapje, dat is een heerlijke sociale activiteit waar u zeker geen spijt van krijgt!

Wijn proeven

Een wijnproeverij kunnen wij niet organiseren als op zichzelf staand event, omdat wij geen eigen wijnassortiment hebben. Toch heeft onze passie voor wijn ertoe geleid dat we wijnproeverijen regelen als deel van een feest of een activiteit. Een wijnproeverij past uitstekend bij bijvoorbeeld een personeelsuitje of een familiebijeenkomst. Your Choice Catering Apeldoorn laat de sommelier een selectie van de lekkerste wijnen maken, die op een onderhoudende manier aan u en uw gasten worden gepresenteerd. Maak indruk op uw vrienden, familie of zakenrelaties en laat ons een wijnproeverij voor u verzorgen. Meer weten? Pak de telefoon of stuur ons een mail. We vertellen u graag alles over onze wijnproeverij.

Wine & Dine

Wijn gaat voor de meeste mensen hand in hand met een culinaire versnapering. Your Choice Catering Apeldoorn heeft een drietal, volgens ons ideale, combinaties samengesteld die uw wijnproeverij nog aantrekkelijker maakt. Wilt u een ander arrangement dan u hier tegenkomt? Vraag ons dan rustig een assortiment op maat voor u samen te stellen. Bekijk de drie arrangementen eens op uw gemak en laat u verrassen!

Wine & Dine arrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wereld van wijn

Your Choice Catering Apeldoorn kiest voor u tien topwijnen die niet alleen uit de geijkte Europese wijnstreken in Spanje, Frankrijk en Italië komen. We laten u ook graag proeven van de Nieuwe Wereldwijnen afkomstig van diverse continenten. Zo maakt u, gedurende een drie uur durende proeverij een reis langs onze wereld van wijn, waarbij u desgewenst gebruik kunt maken van bijvoorbeeld een kaastableau, tapashapjes, borrelsnacks of andere heerlijkheden.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Sociaal gebeuren

Wijn proeven is een sociaal gebeuren. Vandaar dat we een wijnproeverij bij voorkeur organiseren voor een iets groter gezelschap. Zo maakt u met onze wijnproeverij vast en zeker een mooie nieuwe herinnering samen met mensen die u hoog hebt zitten. Bel ons gratis nummer of mail ons met al uw vragen. Wij laten u graag, geheel vrijblijvend, weten wat de mogelijkheden zijn.